1999 yılında Kağıthane de başlayan mahalle kasaplığı serüvenimiz,çok kısa bir süre içinde gelişerek 4, Levent'de 2000 m’2 üzerine kurulu fabrikamızda SEMİZ ET adıyla , donanımlı araç filosuyla toptan dağıtım ağına dahil olmuştur.
Türkiye de ilk KASAP-IZGARA konseptiyle devam eden 4 perakende satış şubemiz ve Anadolu da YERLİ BESİ yetiştiriciliği yapan çiftliğimiz ile sektöre hizmete devam etmekteyiz.
SEMİZ ET , ürün ve hizmeti karşılığı mutlu müşteri ilkesi olan kuruluş amacından taviz vermeden, Çiftlikten sofraya kadar üretilen etin kontrolünü yapan ve müşterilerimize sağlıklı&güvenli&helal ürünler sunan bir kuruluştur.
İşletmemiz resmi tüm gereklilikleri yerine getirmiş ,merkez fabrikamızda çiftliğimizden gelen helal kesim karkas etler ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetmeliği , ISO 9001 ;2008 Kalite YÖNETİM sistemi uygulanmak suretiyle üretime dahil olup, parça et, değerli et, taze&donuk köfte , burger köfte çeşitleriyle müşterimizin tüketimine sunuyor, sofralarına konuk oluyoruz.
HEDEF & İLKELERİMİZ
Geleceği yakalamanın en iyi yolu ‘YERLİ ÜRETİMDİR ‘ der Sn. Genel Müdürümüz.
Bu ilke doğrultusunda 1999 dan itibaren;
- 1 - Ahlaki kurallara ve kanunlara saygılı olarak
- 2 - Çevreye ve doğaya gereken önemi göstererek
- 3 - Çalışanlara verdiğimiz değerle motivasyon ve iş hacmini yüksek tutarak
- 4 - Gıda güvenliğini sağlayan kurallar içerisinde üretim yaparak insan sağlığını koruyarak
- 5 - Ürün ve hizmeti karşılığı müşteri memnuniyetiyle
- 6 - Yurt içi ve yurt dışında ki sektörel yenikleri takip edip, kalitemizi her geçen gün geliştirerek