* Dana tranç, yumurta, sokum, kontrnua ve nua’dan oluşan kısımdır. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20-25 kg ürün bulunmaktadır.
* Raf Ömrü : (0C) - (+4C) 7-10 gün / (-18C) 8 ay
* Dana but’un sokum , yumurta ve kontrnua ‘dan oluşan kısımdır. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20-25 kg ürün bulunmaktadır.
* But’un iç tarafında leğen kemiği ile diz eklemi arasında uzanan kemiksiz adale grubu olan et çeşididir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (5-8 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 15-20 kg ürün bulunmaktadır.
* Femur kemiği ve diz kapağını içine alan aşağı tarafta diz eklemi, üst tarafta kalça eklemi arasında bulunan kemiksiz et çeşididir. Ürün taze halde, vakum ambalaj içerisinde 1 veya 2 adet (4 -7 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20-25 kg ürün bulunmalıdır.
* Raf Ömrü : (0C) - (+4C) 7 gün / (-18C) 9 ay
* Sacrum, kuyruk omurları ve leğen kemiklerini içine alan, but’un sağrı bölgesinden çıkan kemiksiz et çeşididir. Vakum ambalaj içerisinde 1 veya 2 adet (3-5 kg) bulunmalıdır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20- 25 kg ürün bulunmalıdır.
* But’un arka tarafında yandan yumurta ve kontrnuar, yukarıda incik ve aşağıda sokum arasında kalan kemiksiz et çeşididir.Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (1.5-2.5 kg) bulunmalıdır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20-25 kg ürün bulunmalıdır.
* But’un arka tarafında bacak kemiğinin gerisinde yumurta ile nuar arasında yer alan kemiksiz et çeşididir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (5-8 kg) bulunmalıdır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 25-30 kg ürün bulunmalıdır.
* Arka çeyrekte but ve belin dışında kalan, karın boşluğu duvarını oluşturan, 12 ve 13. kaburga parçaları ve diyaframın bir kısmını içine alan et çeşididir.Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (5 -8 kg) bulunmalıdır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 15-20 kg ürün bulunmalıdır.